مواد لازم برای بیسکویت های جو انجیری

1/2 پیمانه (105 گرم) شکر قهوه ای |  3/4 پیمانه (95 گرم) آرد همه منظوره | 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر | 1/4 قاشق چای خوری نمک | 1/2 قاشق چای خوری پوست لیمو یا پوست پرتقال رنده شده | 3 قاشق غذاخوری (35 گرم) شکر سفید | 1/4 قاشق چای خوری دارچین (اختیاری) | 1/2 پیمانه (113 گرم) کره سرد، به قطعات کوچک تقسیم بشه | 1 پیمانه (95 گرم) جو پرک شده | 1/2 قاشق پای خوری عصاره وانیل خالص | 2 قاشق غذاخوری شیر | 1 پیمانه (150 گرم) انجیر خشک | 2/3 پیمانه (160 میلی لیتر) آب

 

بیسکویت های جو انجیریبیسکوییت های جو انجیری

بیسکوییت های جو انجیری

طرز تهیه بیسکویت های جو انجیری

بکینگ پودر، آرد، شکر، نمک و ددارچین را در غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید.

کره سرد را قطعه قطعه کنید و به مخلوط اضافه کنید و دوباره با غذاساز پالس بزنید تا شبیه به بیسکوییت خرده شود.

اگر با غذاساز کار نمی کنید و می خواهید این بیسکوییت را با دست درست کنید باید مثل روشی که تو رسپی بیسکوییت دیدیم به کمک پیستری بلندر یا دو تا چاقو یا چنگال یا روش نوک انگشتی کره رو با مواد خشک به شکل خرده بیسکوییت دربیارید.

دقت کنید که نباید کره نرم و ذوب شود و با مواد خشک ترکیب شود پس اگر با دست کار می کنید نباید با کف دست شما تماس داشته باشد.

شیر، وانیل، جوپرک را هم اضافه کنید و پالس بزنید تا خیمر شکل بگیرد.

خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 6 میلی متر باز کنید. به این صورت که تکه ای کاغذ روغنی بگذارید روی میز کار و خمیر را روی آن بریزید و با کمک دست به شکل دیسک در بیاورید و سپس یک کاغذ روغنی دیگر بگذارید روی آن و با وردنه شروع به باز کردن خمیر کنید.

اگر کاغذ چروک خورد آن را برگردانید و اگر چروک های کمی داشت می توانید کاغذی که چروک شده را بردارید و دوباره بگذارید تا صاف شود.

بعد از باز کردن خمیر به همان شکب بگذایر داخل سینی و برای حداقل 45 تا 60 دقیقه بگذارید داخل یحچال تا خوب سرد و سفت شود و اگر عجله دارید می توانید به مدت 15 تا 30 دقیقه بگذارید آن را درون فریزر.

این روش باز کردن برای خمیر بسیکوییت جو انجیری دو حسن دارد : اول اینکه نیاز نیست در موقع وردنه کردن آرد اضافی به خمیر اضافه کنید تا به سطح کار نچسبد و در نهایت کوکی های با کیفیت تری خواهید داشت و دوم اینکه سریع تر انجام می شود.

بعد از اینکه خمیر سرد شد آن را از یخچال در بیاورید و لایه رویی کاغذ را بردارید و قالب زدن را شروع کنید.

چون قراره بین بسکوییت ها فیلینگ بگذاریم بهتر است همه یم شکل و یک اندازه باشند.

به این روش قالب زدن بیسکوییت ها خیلی راحت است زیرا خمیر کاملا سفت است.

بیسکوییت ها را بگذارید داخل یک سینی فر که درون کاغذ روغنی انداخته اید یا با کمی کره یا اسپری روغن آن را چرب کنید.

بین کوکی ها باید 5 سانتی متر فاصله قرار دهید.

چون می خواهیم کوکی ها یک اندازه باشند بهتر است در این مرحله و قبل از پختن مجدد برای 15 دقیقه بیسکوییت های قالب زده شده را داخل یخچال قرار دهید.

در این زمان فر را با دمای 350 درجه فارنهایت که حدود 180 درجه سانتی گراد می شود گرم کنید.

باقی خمیر را جمع کنید و مجدد همان روش لای دو تا کاغذ روغنی بازش کنید و قبل از قالب زدن داخل یخچال آن را سرد کنید.

کوکی ها را برای 12 تا 14 دقیقه داخل فر بپزید تا زمانی که حاشیه های خارجی کوکی ها طلایی شود.

کوکی ها را از فر خارج کنید و بگذراید تا سرد شوند.

فیلینگ انجیر

ساقه بالایی انجیرها را جدا کنید و هر کدام را به چند قسمت ببرید و با آب، شکر و پوست لیمو درون قابلمه متوسط قرار دهید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید.

حرارت را کم کنید و گاهی مخلوط کنید و بگذارید تا به مدت 15 دقیقه بپزد تا آب انجیرها جذب شود و فقط مقدار کمی آب بماند.

انجیزها را از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه در محیط بمانند تا کمی سرد شوند.

سپس مخلوط را به کمک غذاساز پوره کنید. پوره نباید خیلی له شود تا حدی که خودش را بین بیسکوییت ها نگه دارد کافی است.

اگر مخلوطتان خیلی سفت شد خیلی کم به آن آب اضافه کنید.

حالا می تونید بیسکوییت ها را به شکل ساندویچ با انجیر درست کنید.

کوکی هایی که با انجیر پر شده اند 4 تا 5 روز در دمای اتق به خوبی می مانند.

با این مقدار مواد 12 کوکی ساندویچ شده دایره ای به قطر 7 سانتی متر خواهیم داشت.


مجله اینترنتی بیسکوییت ,خمیر ,کوکی ,بگذارید ,قاشق ,کاغذ ,کاغذ روغنی ,قرار دهید ,اضافه کنید ,اندازه باشند ,متوسط قرار منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

shangol شنگول - پرسش مهر 20 ساله شد شب شکن 2 آریو موزیک دل نوشته های محمدرضا خوش نوا armandnet.com مارکت های